8
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Gasprom kupuje Zvezdu, a mi ćemo trenirati u mraku

Objavljeno: 13.08.14 u 11:10

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević najavio je na startu priprema za novu sezonu da bi Gasprom mogao da kupi 50 posto akcija tog kluba, međutim sada ističe da od toga neće biti ništa i da će crno-beli nastaviti da treniraju u mraku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Priča o Gaspromu je biula tačna svega 50 posto i to u onom delu da će ruski gigant kupiti FK Crvena zvezda. Pošto je situacija takva, sreću će imati izabrani, mi nismo među izabranima i radićemo u teškim uslovima, u mraku bez koševa, gde možemo možda da vežbamo bolji osećaj za dribling i igru bez lopte, bez šuta na koš. Vidim da i ovi iz rukovodstva Pionira pokreću akciju ’milosrdni anđeo’, nema erkondišn, nema svetla, nema koševa“, istakao je Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

8 Komentara

  1. Vama Ruzic dovodi sponzora cim dodje sa godisnjeg odmora!
    Do duse, mozda ce vasi velikani, klupski, a nekada nasi drzavni, Divac, Paspalj, Danilovic, Djordjevic, Zeljko Obradovic i itd. da dovedu nekoga, imaju ugled i respektovano ime u celom svetu, samo me cudi da ne zele da ga trose kada im je voljeni klub u pitanju?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko si ti da odlucujes kog ce i kada Gasprom da kupi? I po kojoj logici Gasprom ili neko treci ukoliko kupi Zvezdu mora da finansira i partizan? Idiotizmu nikad kraja!

    0
    0
    Odgovori
  3. i treba da igrate u mraku, samo je pitanje bilo dana kad ce ovo da se desi, 80% bivsih igraca u privatnom vlasnistvu vujosevica danilovica todorica , treba da idete gospodo draga nema vise sta da ukradete ocigledne drustracije zbog toga videli smo prosle sezone. NISTE SPOSOBNI DA VODITE PARTIZAN
    Dovidjenja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter