1
Domaći fudbal

„U Partizanu vlada haos. Nekima nije mesto u upravi… Apelujem da se ujedinimo!“

Objavljeno: 13.08.14 u 14:16

Legendarni trener Partizana Ljubiša Tumbaković prokomentarisao je katastrofalno finansijsko stanje u Humskoj 1, koje je kulminiralo štrajkom fudbalera. Rekao je da bi valjalo očekivati pomake u rukovodećim struktirama kluba…

ljubisa-tumbakovic

Ako navijači u saopštenju traže da se sazove skupština, onda sigurno imaju debeo razlog. Postoji mnogo stvari koje ukazuju na to da u klubu veliki broj stvari ne funkcioniše na nivou renomea kluba, ali sam siguran da zbog toga ne treba da ispaštaju igrači i stručni štab. Apelujem na sve da se ujedinimo i da budemo uz tim, ne samo protiv Nefčija već i u drugim mečevima, a što se tiče skupštine, ona će biti sigurno održana u skorije vreme, za mesec ili dva“, najavio je Ljubiša Tumbaković.

Najtrofejniji trener u istorij icrno-belih ističe da je u klubu očajno stanje.

– Ako posmatramo samo trofeje, onda ovo rukovodstvo zaslužuje pohvale. Međutim, u svakom drugom segmentu rada postoje problemi. Organizaciono gledano, u klubu vlada haos. Finansijski – opet haos! Stanje je takvo da treba nešto preduzeti. Nekim ljudima nije mesto u upravi, a neke bismo morali zamoliti da ostanu – konstatovao je Tumbaković za Kurir.

Tumbaković je dodao da zbog celokupne situacije ne treba da trpe fudbaleri i stručni štab pred važne utakmice koje dolaze.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Tim ljudima sto nije mesto u upravi je ustvari mesto uPadinjaku ili Zabeli kao i svim onima koji su sa poternice zauzeli busiju i sada su suvereni odnosno monarsi, svim bivsim aboliranima i svima koji su ojadili zvezdu i partizan a samim tim i srpski fudbal

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter