0
Domaći fudbal

Grubor: Biće treninga. Vujošević: Glad za pobedama na pun stomak!

Objavljeno: 13.08.14 u 16:50

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor posle sastanka sa fudbalerima rekao je da će, za razliku od juče, večeras biti treninga prvog tima, dok igrači koji su pregovarali sa upravom oko neisplaćenih zarada nisu hteli da daju izjave.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na pitanje novinara hoće li večeras biti održan trening Grubor je bio kratak: „Naravno da hoće“. Grupa starijih igrača predvođena kapitenom Sašom Ilićem, a u kojoj su bili još Nikola Drinčić, Vladimir Volkov, Milan Lukač, Miroslav Vulićević, Vojislav Stanković i Petar Grbić nije bila raspoložena za izjave. Oni su razgovarali sa članovima rukovodstva, među kojima je bio i nekadašnji potpredsednik, trenutno član Upravnog odbora Branko Ružić. Fudbaleri Partizana juče, prvi put u skoro sedam decenija dugoj istoriji kluba, nisu izašli da treniraju zbog neisplaćenih zarada, a još je neizvesno da li će trenirati večeras od 19 sati. Predsednik Dragan Đurić, čovek koji bi svakako trebalo da reši problem nalazi se u inostranstvu, dok je potpredsednik kluba Ratomir Babić kao jedno od rešenja ove situacije najavio prodaju igrača u finišu prelaznog roka. Svoje mišljenje o celokupnoj situaciji izneo je i predsednika Sportskog društva Duško Vujošević. „Svako strpljenje ima granice. Materijalna strana je bitna, ali ne sme da bude pesudna. Da bi srce pokazalo glad za pobedama, stomak mora da bude pun. Svima je jasno da nije dobro. Uprava bi trebalo da sklapa ugovore koje može da isprati, da igrači znaju da maksimalnim zalaganjem da ispune ono što u ugovoru piše“, rekao je Vujošević novinarima ispred stadiona Partizana. Vujošević je upitan i kako to da njegovi igrači nikad nisu stupili u štrajk, iako se i njima duguje ogroman novac. „Neki su otišli bez obeštećenja iz kluba“, podsetio je trener crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter