0
Domaći fudbal

Senegalac sve bliže Zvezdinom dresu

Objavljeno: 12.08.14 u 21:32

Mladi Senegalac Mamadu Mbođ, koji se trenutno nalazi na probi u Crvenoj zvezdi, ostavio je dobar utisak na stručni štab srpskog šampiona u priajteljskoj utakmici protiv Rudara iz Kostolca i sve je bliži potpisivanju ostanka u klubu sa Marakane.

zvornikdanas.com-crvena-zvezda-grb-stadion-gazprom

Ipak, jedna dobro odigrana utakmica neće biti dovoljna Mbođu da zaradi ugovor već će morati i u narednom periodu da nastavi da se trudi kako na treninzima tako i na utakmicama sa niželigašima kako bi zaslužio poverenje trenera Lalatovića na kojem je da odluči da li mu je mladi reprezentativac Senegala potreban u timu.

Na poziciji centarhalfa Zvezda trenutno ima samo tri rešenja odnosno samo je Savo Pavićević nešto iskusniji, dok su Darko Lazić i Vukašin Jovanović tu da još uče i napreduju. Pitanje je koliko će Lalatović imati strpljenja sa tamnoputim 20-godišnjakom i da li u njemu vidi zalog za budućnost. Odgovor ćemo saznati verovatno tek sledeće nedelje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter