3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Gluvi telefoni u Partizanu: Igrači o parama, Đurić o treneru

Objavljeno: 12.08.14 u 10:15

U Partizanu vlada haotično stanje. Dok fudbaleri pričaju o neisplaćenim zaradama, prvi čovek Partizana Dragan Đurić govori o treneru Marku Nikoliću.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako piše list Sport, kapiten crno-belih Saša Ilić boravio je juče na stadionu u Humskoj ulici gde je sa čelnicim kluba razgovarao o platama, pošto igrači „parnog valjka“ od uskrsa nisu dobili ni dinara. U sastavu vlada veliko nezadovoljstvo, a pojedini igrači žele da tuže klub Arbitražnoj komisiji.

I dok fudbaleri najavljuju „štrajk“ prvi čovek Partizana Dragan Đurić za Telegraf je pričao o mogućoj smeni trenera Marka Nikolića.

„Ekipa je protiv Voždovca stvarala šanse i samo je nedostajao gol, što se na kraju i desilo ali navikao sam da posle evropskih utakmica dođe do pražnjenja. Ne bih komentarisao priče o smeni trenera Nikolića. Najvažnije je sada da smo pobedili Voždovac i da prođemo Nefči. Neću da komentarišem skandiranje navijača protiv Nikolića. Pa toga je uvek bilo i biće u Partizanu. Ne mogu svi da imaju isto mišljenje“, rekao je Đurić, koji je takođe demantovao vest da su crno-beli prodali Andriju Živkovića i Danila Pantića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Postoji dve varijante:
    1) Djura ukro pare od transfera
    2) Djura nije ukro pare od transfera, ALI su to uradili menadjeri odnosno Djura je davao menadjerima procente od ugovora, sto automatski znaci da su ti menadjeri pokupili sve one pare koje bi klub trebao da dobije od finansijskog fer-pleja (5% ja mislim).

    Dakle, da li si se nafatirao ili si „samo“ slagao navijace da bi oni okriviljivali Vucica, Covica, poreske obveznike, masone i tome slicno umesto tebe?
    PS: ja sam navijac Zvezde

    0
    0
    Odgovori
  2. Djuro nesreco nasa gde su brate Djuro nase pare kazi brate.Pitam se ima li neko u ovoj drzavi toliko mocan da kada se jedna licnost uhapsi ako je kriv da se osudi. Pa ovoga hapse nekoliko puta i opet pustaju pitam se sta je to i sta to znaci. Brate Djuro kazi gde su pare, a seti se poslednjih nekoliko godina Adem Ljajic, Stevan Jovetic, Mateja Nastasic, Stefan Savic, Aleksandar Mitrovic, Lazar Markovic, Milos Jojic, sve milionski brate Djuro transferi, i jos ko zna koliko, drugih transfera od stotine hiljada evra. Za uzvrat brate Djuro dovodio si bivse i jeftine igrace, pitam te brate Djuro gde je razlika od tih para. Zasto brate Djuro kada si seljacki receno mogao da mackas zasto bre brate si poceo da kusas kutlacom. Predlazem za ozdravljenje srpskog klupskog i rteprezentativnog fudbala, uhapsiti sve bivse hapsene,ljude sa poternica, abolirane, i sve ljude koji su imali posla sa zakonom i zabranitiim dalji rad u sportu i osuditi ih. Uzeti i vratiti sve sto su nezakonito stekli i vratiti tamo gde je bilo. Policija i tuzilastvo da preispitaju poslovanje Partizana i Zvezde i procesljaju sve papire, jer ne mogu toliki milioni tek tako nestati bez traga Sport vratiti odnosno fudbal fudbalerima i pravim ljudima koji ce ga posteno voditi i da navijaci konacno pocnu da uzivaju u fudbalskim lepotama a ne da se svaki dan piataju sta se to desava sa njihovim klubom.

    0
    0
    Odgovori
  3. Imam 50 god i 49,ipo godina navijam za Partizan, pa ovaj bre treba da bude u nisu na ekonomiji KP doma da vadi krompir

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter