0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Zvezda bez NBA pojačanja, Mitrović novi kapiten

Objavljeno: 11.08.14 u 13:40

Bivši plejmeker Los Anđeles Lejkersa Darijus Moris neće pojačati redove Crvene zvezde, a novi kapiten kluba biće mladi krilni centar Luka Mitrović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Spekulisalo se prethodnih dana po medijima da bi sastav tima sa Malog Kalemegdana mogao da pojača organizator igre iz NBA lige, ali od tog transfera neće biti ništa. Naime, Darijus Moris je potraživao mnogo više novca no što je Zvezda bila spremna da ponudi.

„Vodili smo aktivne pregovore sa Amerikancem, ali su njegova potraživanja bila previsoka za nas i posao je propao“, istakao je trener crveno-belih Dejan Radonjić posle prvog treninga u sezoni.

Novi kapiten Crvene zvezde umesto Marka Simonovića koji je napustio klub biće mladi krilni centar i reprezentativac Srbije Luka Mitrović.

„On je već u sistemu i od njega se mnogo očekuje. Poseduje sve stvari koje su potrebne da bude kapiten“, obrazložio je svoju odluku Dejan Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter