0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Novi peh za „orlove“: Micić ne ide na Mundobasket

Objavljeno: 11.08.14 u 16:55

Plejmeker Srbije Vasilije Micić povredio je koleno još pre početka priprema za Svetsko prvenstvo, pokušao je da se oporavi, ali ipak neće ozdraviti do početka turnira, te je morao da otkaže svoje dalje učešće na pripremama reprezentacije.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Problemi sa kolenom bili su jači od Micićeve želje da se bori za mesto u timu. Još pre desetak dana, kada je bio u Minhenu na potpisivanju ugovora i pregledima, lekarska komisija Bajerna je ustanovila prisustvo tečnosti u operisanom kolenu i tražili su da Micić pristupi rehabilitaciji. Radili smo sve u dogovoru sa njegovim novim klubom i trenerom Pešićem, nismo ga opterećivali i Vasa je propustio utakmice turnira u Trstu. Zbog nedostatka igrača u bekovskoj liniji, odsustva Teodosića i Nedovića, Micić je lično insistirao da učestvuje na turniru u Pou i pomogne ekipi. Nažalost na njega više ne možemo da računamo za Svetski kup. Zdravlje igrača je u svakom slučaju na prvom mestu, pogotovo što se radi o mladom talentovanom momku, pred kojim je lepa budućnost. Imao je odličan pristup i odnos prema radu. Na njega ćemo najozbiljnije računati u sledećim reprezentativnim akcijama“, rekao je selektor našeg nacionalnog tima Aleksandar Đorđević.

Vaslije Micić je četvrti igrač koji je zbog povrede morao da napusti pripreme reprezentacije Srbije. Pre njega zbog ozleda nacionalni tim su napustili Lučić, Dangubić i Kuzmić, dok je Nedović i dalje pod znakom pitanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter