0
Ostali sportovi

Neizvesno učešće Zvezde u Superligi

Objavljeno: 11.08.14 u 08:56

Problemima nikad kraja… Zbog dugovanja prema četvorici igrača Rukometni klub Crvena zvezda se možda naredne sezone neće takmičiti u Superligi.

SD

 

Crvena zvezda je pre nedelju dana krenula sa treninzima. Sastav znatno izmenjen u odnosu na prošlu sezonu.
Nema više Ognjena Kajganića, golman Milan Kosanović preselio se u francuski Istr, kapiten Milan Pavlov u niški Železničar, Boban Živković je u Vojvodini.

Božo Anđelić je takođe ja napustio Marakanu, ali novi klub još nije pronašao. Ipak, sigurno je da se u Ljutice Bogdana vraćati neće. Slična situacija je i sa Lukom Denićem. Otišao je i Nikola Lazić, u Španiju. Od iskusnijih igrača iz prošlogodišnjeg sastava na pripremama se nisu pojavili Milan Torbica i Bojan Mitrović, kao ni Marko Pantelić. 

U klubu najverovatnije neće ostati ni Slobodan Pavić. Otvoreno je i pitanje oko Milovana Martinovića, koji je prošlu sezonu jedno vreme proveo na pozajmici. Od starijih igrača za sada su na treninzima Vuk Lazović, Stefan Alčaković i Nemanja Nešovanović, ali s obzirom da su im istekle ugovorne obaveze slobodni su da napuste Crvenu zvezdu ako požele.

Pod ugovorom su za sada samo tri juniorska reprezentativca, golman Vladimir Cupara, desni bek Vojislav Brajović i levo krilo Mladen Šotić.
Uz njih od starosedelaca sa treninzima su krenuli Bogdan Ogrizović, Srđan Milutinović, Marko Antelj, Filip Leovac,  Šotra i Šaponjić.

Za sada niko od novajlija nije potpisao ugovor, svi čekaju da vide šta će biti sa klubom, da li će se uopšte takmičiti, jer mu je za to neophodna dozvola koju ne može da dobije dok ne podmiri dug četvorici bivših igrača Nemanji Zelenoviću, Nikoli Dokiću, Nikoli Šljivančaninu i Stefanu Ćiriću.

Konačnu odluku daće Upravni odbor Zajednice klubova Super lige na sastanku 16. avgusta. Taman se malo stišaju i stabilizuju stvari, pa usledi nova bura…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter