4
Košarka

FOTO: kkpartizan.rs

Milutinović: Spreman sam na prozivke Delija! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.14 u 23:13

Najzvučnije pojačanje Partizana nekadašnji bek Crvene zvezde Andreja Milutinović spreman je na prozivke sa tribina u duelima sa crveno-belima u narednoj sezoni.  

FOTO: kkpartizan.rs
FOTO: kkpartizan.rs

Milutinović nije uspeo da se izbori za mesto u timu Crvene zvezde u periodu od 2011. do 2013. godine, a sada je odlučio da obuče dres najvećeg rivala. 

„Drago mi je što sam u Partizanu, sa ovim momcima i sa trenerom Duškom Vujoševićem. Igrao sam pre protiv njih, dobro ih poznajem i lepo su me prihvatili“, rekao je Milutinović.

Ovaj 24-godišnji bek je važio za jednog od najvećih talenata srpske košarke, ali on to nije uspeo da ostvari.

„Još je rano govoriti da li ću ostvariti taj talenat, ali svi dolaze u Partizan zbog rada ovde. Malo sam lutao prošle sezone, Španija, Grčka… Ali sam se vratio i nadam se da ću se dokazati“, rekao je Milutinović.

On je rekao da je spreman na sve što s tribina može da mu bude upućeno zbog prelaska u redove „večitog“ rivala.

„Šta da se radi, to je postalo normalno kada se predje iz Partizana u Zvezdu ili Zvezde u Partizan. Očekujem grdnje sa tribina, ali spreman sam na to. Kada sam razmišljao o dolasku morao sam i tome da razmišljam“, rekao je Milutinović, a prenosi Beta. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Њега да прозивамо,хаха.Па то би био блам године.Ко је бре тај дечко,нисам ни знао да је био у Звезди.Путуј брате,један проблем мање.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter