0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Luka Jović doneo pobedu, Senegalac ostavio solidan utisak!

Objavljeno: 11.08.14 u 21:35

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Rudara iz Kostolca rezultatom 1:0 u prijateljskom susretu. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nenad Lalatović je na teren poslao igrače koji nisu igrali protiv Radničkog iz Niša, ili su imali manju minutažu, a šansu je iskoristio Luka Jović koji je postigao jedini pogodak u 23. minutu i ostavio odličan utisak iako je u formaciji 4-1-4-1 igrao na krilnoj poziciji.

U startnoj postavi našao se i Miloš Bosančić koji je u 16. minutu imao dobru priliku za gol, ali je lopta prošla nekoliko centimetra pored gola. Gosti su imali svojih pokušaja, ali je u odbrani Crvene zvezde zapažen bio Vukašin Jovanović. 

Pobedonosni pogodak postigao je Jović na asistenciju Nikole Antića. Mladi napadač je preciznim udarcem pogodio donji levi ugao protivničkog gola.

Na ovoj utakmici, 40 minuta odigrao je i Senegalac Mamadu Mbođ koji se nalazi na probi u Crvenoj zvezdi i ostavio je i više nego solidan utisak.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, P. Đorđević, Planić, Jovanović, Antić, Gogić, Jović, Ristić, Bosančić, Gavrić, Despotović. Igrali su još: Đorđević, Mitrović, Mbođ, Ahčin, Čikić, Jokić, Karaklajić. 

RUDAR: Stanojević, I. Milosavljević, N. Jovanović, Stanić, Petrović, Muljajić, N. Stojanović, S. Stojanović, Stevanović, Milojević, M. Milosavljević. 
Igrali su još: Langura, Lazić, L. Janković, U. Jovanović, Dimitrijević, D. Jovanović, Pavlov, Stanković, Katić, Milovanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter