0
Evropske lige

Janković pred početak Serije A: Spremni smo za korak više

Objavljeno: 11.08.14 u 15:15

Fudbaleri Verone pripremaju se za novu sezonu u kojoj će srpski vezista Boško Janković imati izuzetno zapaženu ulogu. Srbin je briljirao na prijateljskim duelima ovog leta, a u izjavi za italijanske medije je rekao da je spreman da ponese veću odgovornost u predstojećoj sezoni.
bosko-jankovic-verona
„Prošla sezona je bila veoma dobra, pa ćemo se potruditi da ove godine napravimo korak više, a pripremne utakmice pokazuju da smo na pravom putu. Sve ide u dobrom smeru. Zadovoljan sam, dobro se osećam i ušao sam u dobar ritam. Verujem da nas očekuje vrlo uspešna sezona“, kaže Janković.

Iako je tu tek godinu dana, Janković već može da se smatra jednim od “starosedelaca” koji dočekuje pojačanja ovog leta i pravim primerom ih upućuje u ono što ih očekuje. On je rekao da je sa pripremama za novu sezonu počeo i pre nego što se ekipa okupila.

„Vežbao sam individualno celo leto u Beogradu. Želim da dokažem svoju vrednost, da igram što više i da imamo što bolje rezultate i mislim da je ovo pravi način. Prošle godine sam stigao pred kraj priprema, dok sada imam priliku da treniram od starta sa svojim saigračima. Iznad svega, moram da imam kontinuitet“, rekao je Janković.

Verona sezonu počinje protiv Atalante u gostima, 31. avgusta.

„Ne razmišljam previše o kalendaru. Svim utakmicama ćemo pristupiti na isti način. Prvi meč u Bergamu će biti težak, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat. Želimo da i ove sezone dobro startujemo“, zaključio je Janković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter