0
Evropske lige

Samo Jojić igrao na generalnoj probi Liverpula i Borusije (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.14 u 16:45

Generalna proba pred novu sezonu je u potpunosti uspela. Liverpul je sa 4:0 savladao Borusiju Dortmund i dominirao na terenu.

Liverpul

I Borusiji je ovo bila poslednja prijateljska utakmica. Crveni sezonu u Premijer ligi počinju u nedelju protiv Sautemptona, dok će nemačka ekipa u sredu igrati Superkup Nemačke protiv Bajerna.

Liverpul je poveo već u 10. minutu, kada je strelac bio Danijel Staridž.  Četiri minuta kasnije bilo je već 2:0, a pogodak na debiju postigao je Dejan Lovren. Tim rezultatom otišlo se na odmo.

U nastavku je prvo Kutinjo pogodio za 3:0, da bi konačan rezultat postavio Džordan Henderson. Henderson je golom iz peterca krunisao još jednu dugu akciju i asistenciju Danijela Staridža.

Kod domaćina zbog povrede tetive nije bilo Lazara Markovića u timu, dok je Miloš Jojić za Borusiju igrao do 76. minuta, kada je umesto njega ušao Amini. Neven Subotić bio je na klupi, ali nije dobio priliku.

hotsport.rs      

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter