0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Pobeda nad Voždovcem je imperativ

Objavljeno: 10.08.14 u 12:11

Šef stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić, izjavio je da za njegov tim postoji samo jedna opcija u prvom kolu JSL i predstojećem duelu sa Voždovcem: pobeda.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Partizan u nedelju u 17:00 sati počinje bitke u domaćem šampionatu.

Zmajevi“ će dočekati „Parni valjak“ na stadionu Obilića, na Vračaru, budući da je duel ovih ekipa proglašen „utakmicom visokog rizika“.

Marko Nikolić opisao je početak JSL za Partizan kao „neprijatan“:

„Neprijatan raspored na početku, idemo na tri gostovanja u prva četiri kola, a uvek je start domaćeg prvenstva nešto što u dobroj meri određuje ambijent u klubu i nastavak sezone. Mi gostujemo Voždovcu na stadionu Obilića na Vračaru, gde je specifičan ambijent. Na utakmicama na tom terenu obično pobednika odlučuju želja za pobedom i borbenost, pre kvaliteta“, rekao je Nikolić.

Šef struke beogradskih crno-belih respektuje Vožodvac i smatra da zadatak njegovim igračima neće biti nimalo lak:

„Sam tim Voždovca uvek zaslužuje naš respekt, kao i ceo klub koji je napravio veliki iskorak u prethodnom periodu. Mala su nepoznanica jer su promenili skoro ceo igrački kadar tokom leta i nastupaju sa jednom novom grupom igrača. Veoma su kvalitetni i iskusni“, jasan je trener Partizana.

Budući da su crno-beli eliminisani iz kvalifikacija za Ligu šampiona, Nikolić je pobedu naveo kao jedini uspešan rezultat za njegov tim:

„Bitno je da startujemo pobedom, to je imperativ. Sada svi očekuju da vide neke naše slabosti, iako do sada nismo poraženi. Na nama je da iskažemo snagu, zajedništvo i sve ostalo što treba da demonstrira jedna grupa momaka“, podvukao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter