1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Deo Grobara leči frustracije na tribini. Platili su kartu, to je njihovo pravo!

Objavljeno: 10.08.14 u 19:57

Partizan se nekako provukao, stigao do tri boda na startu sezone, ali navijači nisu baš zadovoljni. Posle meča sa Voždovcem, u kome su crno-beli preokretom počeli napad na titulu, deo Grobara je sa tribina stadiona Obilića na Vračaru vređao trenera Marka Nikolića.

VOZDOVAC-PARTIZAN_10

Uvrede na njegov račun čule su se i tokom susreta.

„To su stvari koje su sastavni deo ovog posla. U našoj zemlji se mnogo toga gleda kroz crne naočare, deo gledalaca dolazi na stadion da leči svoje frustracije. To je, naravno, njihovo pravo, platili su ulaznicu“, rekao je Nikolić.

O meču je rekao:

„Igrali smo tešku utakmicu, na teškom terenu, po teškom vremenu, bili ispražnjeni emotivno… Čestitke igračima Partizana. I to velike. Dali su tri gola, mnogo se trudili, mnogo želeli… Samo mi znamo u kakvim uslovima živimo i radimo i igračima nije lako. Najbolje to znam“, zaključio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Nikada u svojoj bogatoj istoriji crno beli nisu imali losijeg trenera nego sada. Vuk mu ostavlja bod viska i prvo mesto on gubi titulu. Nije trajko kriv za ispadanje od Ludogoreca, on je samo paravan iza koga krije svoje neuspehe gosp. trener, gde je njegova odgovornost u svemu tome. Po njemu krive sudije, losi uslovi, los teren, i mnogo toga samo je on bezgresan.a ipak staro pravilo je da su tim i rezultati ogledalo trenera. Onda neka SE nikolic pogleda u ogledalo i pita u svemu ovome krivac za neznanje i neuspehe nazovi trenera sto se desava sa partizanom da li ima njegove odgovornosti, jer sada trajko a kasnije ce neko drugi biti kolateralna steta i krivac za neuspehe nazovi trenera odnosno trenerske prevare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter