0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Italijani sele Lazovića na Apenine

Objavljeno: 10.08.14 u 18:15

Italijanski list „Gazeta delo Sport“ tvrdi da su Roma i Fiorentina zainteresovani za fudbalera Partizana i da sam Danko Lazović želi da se preseli na Apenine.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Oba kluba žele da do kraja prelaznog roka dobiju jeftino, a solidno pojačanje. Gazeta tvrdi da je Lazović čim je čuo za interes Fiorentine i Rome, poručio Italijanima da je raspoložen za selidbu. Na početku prelaznog roka bio je na meti grčkog AEK-a, ali finansije su bile prepreka da se transfer realizuje.

Lazović ima dogovor sa upravom Partizana da može bez obeštećenja da napusti klub ukoliko dobije primamljivu ponudu. Lazovićevi zahtevi su oko 350.000 evra po sezoni, što Italijanima nije mnogo.

Fiorentina traži iskusnog napadača koji bi podrška Mariju Gomezu i Đuzepeu Rosiju. Roma takođe traži pojačanje u ofanzivi,  jer je sve izvesnije da će Adem Lajić napustiti klub. Ostaje da vidimo gde će, i da li će, Lazović otići…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter