1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Da li su Jović, Ristić i Jovanović Zvezdina budućnost?

Objavljeno: 10.08.14 u 11:02

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su pobedu na startu prvenstva protiv niškog Radničkog, a navijači na Marakani pozdravili su i ulazak mladih nada crveno-belih Luke Jovića, Mihajla Ristića i Vukašina Jovanovića.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sva trojica fudbalera šansu da zaigraju pred hiljadama navijača dobila su u drugom delu igre i u potpunosti su opravdali poverenje trenera Lalatovića.

Bilo je malo straha pre ulaska na teren, ali kad sam ušao u igru, razmišljao sam samo kako da na najbolji način iskoristim desetak minuta ukazane prilike. Još da sam postigao pogodak, to bi bilo ostvarenje svih dečačkih snova. Međutim, i ovako sam prezadovoljan. trudiću se da nastavim da treniram najbolje što mogu i da zaslužim još veće poverenje trenera Lalatovića“, istakao je mladi Ristić, a prenosi zvanični sajt kluba.

Oduševljenje nije krio ni Vukašin Jovanović.

Samo onaj fudbaler koji debituje za Crvenu zvezdu, zna kakav je osećaj, ali teško može da ga opiše. Hvala treneru na poverenju. Debitovao sam na našem stadionu u fenomenalnoj atmosferi. Dok sam stajao pored aut linije i čekao da uđem, naježio sam se. Dok sam živ pamtiću današnji, najlepši dan u mojoj dosadašnjoj karijeri“, rekao je Vukašin Jovanović. 

Luka Jović je debitovao prošle sezone u poslednjem kolu u Novom Sadu protiv Vojvodine, ali kaže da to ne može da se poredi sa Marakanom.

Igrao sam u poslednjem kolu prethodne sezone u Novom Sadu ali osećaj i utisci su neuporedivi. Zaista nije isto igrati na Marakani pred ovolikim brojem naših navijača i na nekom drugom stadionu. Istina, malo mi je nedostajalo da postignem pogodak. Znao sam da golman ne sme da igra rukama van šesnaesterca, lopta ga je prošla, čuo sam huk sa tribina i nažalost nisam uspeo da zatresem mrežu. Verujem da ću već u narednoj utakmici biti strelac“, rekao je najmlađi strelac u istoriji Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter