0
Domaći fudbal

FOTO: STARSSPORT

Zvezda se rešila igrača oteravši ga na pozajmicu u Ermis

Objavljeno: 09.08.14 u 09:00

Čelnici Crvene zvezde ugovorili su pozajmicu igrača koji se našao na listi za odstrel. Nigerijac Ifeani Onjilo karijeru će nastaviti na Kipru, tačnije u klubu Ermis.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

Nigerijac je pozajmljen Ermisu i na Kipru će igrati do juna 2015. godine. Novi klub je prihvatio tražene uslove, pa će taok Ermis isplaćivati zaradu ovog igrača.

Ifeani Onjilo (23) stigao je u crveno-beli tabor prošle sezone kao najskuplje pojačanje budući da je iz klupske kase za ovaj transfer izdvojeno oko 450.000 evra.

Međutim, za godinu dana nije uspeo da se namedne trenerima, pa će narednu sezonu provesti van Marakane.

Srećna okolnost za crveno-bele jeste što su u vremenu teške krize uspeli da skinu Onjila sa platnog spiska, i tako neće morati da mu isplaćuju sumu od oko 5.000 evra mesečno.

Dva kluba su se dogovorila i da Ermis zadrži pravo preče kupovine ukoliko Onjilo bude zadovoljan sezonom na Kipru po isteku pozajmice.

Odlukom trenera Nenada Lalatovića bivši golgeter Javora nije licenciran za novu sezonu, a čelnici šampiona pokušavaju da angažuju još jednog igrača u napadu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter