0
Evropske lige

Zenit zatrpao gol Torpeda

Objavljeno: 09.08.14 u 17:43

Zenit je najavio da će biti ozbiljan kandidat za titulu i da neće dozvoliti da im trofej isklizne iz ruku kao prošle godine. Posle uvodne pobede nad Arsenalom od 4:0, „torpedovan“ je Torpedo iz Moskve sa čak 8:1.

Hulk-Zenit-

Goleadu u Sankt Peterburgu otvorio je Smoljnikov u 26. minutu, a nastavio je Rondon samo sedam minuta kasnije. Hulk je bio siguran sa bele tačke tri minuta kasnije, pa se tim rezultatom otišlo na odmor.

Još žešćim tempom nastavili su u drugom poluvremenu. Rondon je pogodio u prvom napadu, a kasnije su mreže tresli Hulk i Šatov. U finišu meča Keržakov je postigao dva gola od kojih je jedan bio sa penala, a konačan rezultat u 89. minutu postavio je Ajdov.

CSKA je slavio na gostovanju Mordoviji sa 1:0. Strelac jedinog gola na meču bio je Dumbija u 79. minutu, sa bele tačke. Za ’armejce’ je do 87. minuta igrao reprezentativac Srbije Zoran Tošić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter