0
Ostali sportovi

FOTO: starsport

Juniorima izmaklo finale SP, Španija bolja posle peteraca

Objavljeno: 09.08.14 u 19:56

Nažalost, Srbija nije uspela da se plasira u finale juniorskog Svetskoj prvenstva u Istanbulu. Posle peteraca, Španija se radovala slavivši sa 9:8. Srbija sutra igra za bronzu sa poraženim iz duela Mađarska – Rusija.

FOTO: starsport
FOTO: starsport

Iako je večim delom vodila protiv Španije, 4:2 i 5:4, Španci su izjednačili i pobednik se odlučivao sa pet metara. Bili su srećniji posle penal lutrije, a Španci su bolje i počeli meč.

Poveli su sa 2:0 ali je naš tim do kraja prve četvrtine uspeo da izjednači golovima Manojlovića. U drugoj četvrtini Drašović i Stojanović su obezbedili prednost od dva gola. Tom prednošću se otišlo na odmor.

U trećem delu su se Španci revanširali sa dva pogotka i rezultatom 4:4 se ušlo u poslednjih osam minuta. Srbija je povela golom Toholja ali je rival izjednačio 2,24 do kraja i golova više nije bilo…

Kod izvodjenja peteraca posle tri serije Srbija je imala prednost od jednog gola pošto su efikasni bili Gvozdanović, Drašović i Jovanović. Nažalost, Španci su do kraja prve serije pogodili oba šuta dok su neuspešni bili Bakić i Janković. Španija je u penal seriji pobedila sa4:3 i plasirala se u finale.

Na selektoru Vladimiru Vujasinoviću je sada da podgne ekipu i pripremi ih za meč za treće mesto…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter