0
Domaći fudbal

JSL: Neefikasan početak sezone

Objavljeno: 09.08.14 u 22:27

Ništa novo u Jelen Superligi čak ni u novoj sezoni, golova nema pa nema o čemu najbolje svedoči podatak da je u prvih šest utakmica 1. kola kladioničarskim rečnikom došlo od „nula do dva gola“. Ako danas po idealnim vremenskim uslovima za igru nismo bili u prilici da vidimo više pogodaka šta tek možemo da očekujemo kada počnu kiše i snegovi.

4fc4cfd63756djsl

Utakmicama u Subotici i Novom Pazaru otvorena je Jelen Superlige, a u oba meča viđeni su „minimalci“ odnosno pobede od po 1:0 domaćih timova.

Spartak se dugo mučio sa kragujevačkim Radničkim da bi na kraju trijumfovao pogotkom Balabanovića u 74. minutu. Za razliku od duela u Subotici gol u Novom Pazaru je pao već u 5. minutu kada je Kecap savladao golmana tima sa Banjice, da bi potom domaći tim uspeo da sačuvao stečenu prednost i tako osvoji prva tri boda u sezoni.

Aktuelni šampion Crvena zvezda je pred svojim navijačima rutinski savladao niški Radnički koji je pružao žešći otpor samo u prvom poluvremenu. Jagodina nije uspela da savlada povratnika u elitno društvo – lučansku Mladost, a jedinu pobedu gostujućim timovima doneo je Čukarički koji je trijumfovao protiv Napretka pod Bagdalom.

U poslednjem meču današnjeg programu odnsno prvom koji je odigran pod svetlišću reflektora u Čačku domaći Borac je savladao Donji Srem sa 2:0.

Jelen Superliga, 1. kolo:

Rezultati:

Spartak – Radnički Kragujevac 1:0 (0:0)
(Balabanović 74′)

Novi Pazar – Rad 1:0 (1:0)
(Kecap 5′)

Crvena zvezda – Radnički Niš 2:0 (2:0)
(Milijaš 43′, 45+2′)

Jagodina – Mladost Lučani 1:1 (1:0)
(Šušnjar 11′ – Adamović 76’pen)

Napredak – Čukarički 0:2 (0:0)
(Pavlović 52′, Mirosavljević 90+5′)

Borac Čačak – Donji Srem 2:0 (0:0)
(Mutavdžić 64′, 85′)

Nedelja:
17.00 Voždovac – Partizan
19.00 Vojvodina – OFK Beograd

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter