0
Košarka

Dejvid Štern, Alonzo Morning, Mič Ričmond i Marčuljonis postali ‘besmrtni’

Objavljeno: 09.08.14 u 10:28

Legendarni 71-godišnji Dejvid Štern predvodio je noćas u „Kući slavnih“generaciju 2014. koja je dobila svoje počasno mesto u „Kući besmrtnih“.

Dejvid-Stern-Facebook

Kao što to tradicija nalaže, Šterna su u Kuću slavnih „uvelli“ oni koji su već tu. Štern se našao u društvu velikana Medžika Džonsona, Lerija Birda i Bila Rasela:

„Mislim da je budućnost neverovatno svetla. Razlog zbog kojeg sam danas ovde je to što su hiljade ljudi tokom prethodnih mnogo godina uradili toliko toga. NBA se nalazi u zenitu, u spektakularnoj formi i kreće se ravno napred pod kapom sadašnjeg komesara Adama Silvera“, kazao je legendarni Dejvid Štern koji je, bez dileme, najzaslužniji čovek za vrtoglavi uspon ove košarkaške lige na čijem je čelu bio od 1984. godine do ovog februara.

Pored Dejvida Šterna noćas su u „Kuću slavnih“ svoje mesto našli legendarni centar Alonzo Morning, bivši bek Mič Ričmond, ali i treneri Nolan Ričardson i Geri Vilijams te tim univerziteta Imakulata iz 1970. godine, te legendarni litvanski bek Šarunas Marčuljonis, Bob Leonard, Net Klifton i Gaj Rodžers, prenosi nbaserbia.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter