0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Bivši Zvezdin golman ponovo ‘preti’ Partizanu: Možemo da izbacimo crno-bele

Objavljeno: 09.08.14 u 11:48

Nekadašnji golman Crvene zvezde i sadašnji golman Nefčija, Saša Stamenković na kratko će se vratiti u Srbiju kako bi sa svojim klubom odmerio snage sa Partizanom u meču kvalifikacija za Ligu UEFA.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ekipa Nefičija, kao što je poznato, nakon dve godine pauze ponovo će se sastati sa Partizanom u okviru kvalifikacija za Ligue UEFA.

Čuvar mreže azejberdžanskog tima i pre dve sezone bio je bivši golman Crvene zvezdeSaša Stamenković. Međutim, on nije ostao u lepom sećanju „Grobara“ pošto je ušao u sukob sa tadašnjim centarforom crno-belih i sadašnjim igračem Anderlehta, Aleksandrom Mitrovićem.

Odmah posle jučerašnjeg žreba poručio je bivšem golmanu crveno-belih da „radi svoj posao, a Partizan će da odrađuje svoj„. Ipak, Stamenković je imao spreman odgovor u rukavu:

„Nikolić je dobar trener, crno-beli igraju na gol više, biće interesantne i neizvesne utakmice. Partizan će biti dočekan u Azerbejdžanu kako dolikuje, sigurno se neće sve završiti na jednoj utakmici“, kazao je Stamenković.

On je dodao da se raduje činjenici da će ponovo moći da boravi u Srbiji:

„Radujem se što ću bar jednu utakmicu da odigram u svojoj zemlji. Ušli smo u sezonu sa manjim ambicijama nego Partizan, ali eto nas u plej-ofu. Crno-beli su favoriti, a mi nismo bez šansi. Pokušaćemo da se još jednom plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope i usrećimo azerbejdžanski narod“, poručio je Stamenković, a preneo „Sportski žurnal“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter