1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezdini zaposleni se obratili javnosti saopštenjem

Objavljeno: 08.08.14 u 09:00

Zaposleni u FK Crvena zvezda, koji su zaboravili kada su poslednji put primili platu i koji su pretili štrajkom, odlučili su da se obrate javnosti putem saopštenja.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Oni su, nakon sastanka, odlučili da na neko vreme ipak odustanu od štrajka zbog obećanja VD gensek Zvezdana Terzića da će dobiti deo zaostalih zarada.

„Na sastanku sindikalne organizacije, održanom 7. avgusta, u 9 časova, doneta je odluka o obustavi štrajka zaposlenih u kubu. To je učinjeno posle obećanja vršioca dužnosti generalnog sekretara Zvezdana Terzića da će u naredne dve nedelje rešiti probleme zaposlenih i da će ukoliko ne uspe otići iz kluba. Nadamo se da će u roku od 14 dana doći do ispunjenja naših zahteva (isplate zarada za februar, mart i april), kako ne bismo bili primorani da obustavimo rad“, navodi se u saopštenju koje je preneo „Sportski žurnal“.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ja se sjecam da Terzic rece ukoliko su nezadovoljni da slobodno mogu da odu, a ne da ce isplatiti dugovanja jer PARA NEMA…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter