0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Nikolić najavio dolazak novog štopera!

Objavljeno: 08.08.14 u 13:57

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona ekipa mora da pokaže snagu u domaćem šampionatu i dodao da je start na početku Superlige nezgodan, pošto ekipa gostuje na tri od prve četiri utakmice.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Igraćemo protiv Voždovca na Vračaru gde su uvek specifični uslovi. Zaslužuju respekt zbog svega što su uradili prethodnih godina, izmenili su ceo tim, ali imaju kvalitet i iskustvo. Nama je pobeda imperativ, jer sada kada svi očekuju da vide naše slabosti moramo da pokažemo snagu i zajedništvo“, izjavio je Nikolić na konferenciji za medije u Humskoj.

On je istakao da je defanzivac Branislav Trajković isključenjem protiv Ludogoreca prešao „crvenu liniju“ i zbog čega je klub u potrazi za novim štoperom.

„Ne želim javno da ga „razapinjem“, ali Trajković će imati razgovor sa čelnicima kluba i videćemo dalji rasplet. Nisam razočaran, niti osećam da me je izdao, a sankcije koje sam proveo (Trajković nije licenciran za Superligu) su jasne jer niko ne može da narušava klupsku disciplinu. Već neko veme radimo na dovođenju bar još jednog štopera i može da se desi da danas ili sutra završimo taj posao“, naveo je trener crno-belih.

Šansu na Vračaru umesto Trajkovića trebalo bi da dobije slovenački reprezentativac Branko Ilić, dok u timu neće biti umorni Andrija Živković.

„Dešava se u svim zemljama da u prvom kolu favoriti kiksnu, zato moramo da budemo spremni jer uvek te prve utakmice u značajnoj meri određuju dalji tok i ambijent u klubu“, istakao je Nikolić, a prenosi Tanjug.

Utakmica prvog kola Superlige između Voždovca i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na Vračaru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter