0
Košarka

Nedoviću nije slomljeno stopalo!

Objavljeno: 08.08.14 u 19:09

Orrabrujuće vesti za selektora Đorđevića i navijače košarkaške reprezentacije Srbije. Posle dodatnih pregleda i snimanja nije potvrđeno da je bek reprezentacije Srbije Nemanja Nedović na turniru u Trstu doživeo prelom kosti stopala.

Nemanja-Nedovic-Gips-Fejsbuk

Nedović je ozbiljno povredjen na utakmici protiv selekcije Bosne i Hercegovine 3. avgusta i sumnjalo se da je zadobio prelom pete metatarzalne kosti u desnom stopalu, što bi zahtevalo imobilizaciju i mirovanje u trajanju od tri do četiri nedelje.

„Snimci magnetne rezonance, 3D skenera, kao i pregled ortopedskog hirurga, nisu potvrdili sumnje lekara iz Italije da je Nedović doživeo prelom kosti stopala. Na osnovu svih ovih analiza, ali i daljih tegoba kod Nedovića, potreban je oprez i intenzivna fizikalna terapija još neko vreme. Na zahtev Nemanjinog kluba, Golden Stejta, snimci su poslati i u SAD, da bi i oni dali svoje mišljenje“, rekao je doktor reprezentacije Srbije i predsednik medicinske komisije KSS Dragan Radovanović.

Reprezentacija Srbije priprema se za prvenstvo sveta u Španiji, a od danas učestvuje na turniru u Pou, gde će za rivale imati selekcije Grčke, Hrvatske i domaćina Francuske.

Selektor Aleksandar Đordević do sada je sa spiska reprezentativaca „precrtao“ Ognjena Kuzmića, Vladimira Lučića, Nemanju Dangubića i Dejana Kravića.

Na prvenstvu sveta, od 30. avgusta do 14. septembra, Srbija će igrati u A grupi sa domaćinom Španijom, Francuskom, Brazilom, Egiptom i Iranom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter