1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Marinković na promociji: Želim da pobedim Bosančića u derbiju!

Objavljeno: 08.08.14 u 12:55

Povratnik u fudbalski klub Partizan Nenad Marinković rekao je na današnjoj promociji da mu je glavni cilj da sa crno-belima osvoji duplu krunu i plasira se u Ligu Evrope i dodao da bi sve osim toga bio neuspeh. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Presrećan sam zbog povratka, osećam se isto kao pre 10 godina kada sam debitovao u prvom timu. Ovo je mnogo bitan dan u mom životu, Partizan je moja druga kuća, osećam se kao da nikad nisam ni odlazio“, rekao je Marinković.

On je potpisao ugovor na dve godine, a kao i prethodni put nosiće dres sa brojem 29.

“Imao sam i ponude iz inostranstva, ali kada me je pozvao Partizan nisam imao dilemu. Cilj nam je da uđemo u Ligu Evrope i uzmemo duplu krunu, sve osim toga bio bi neuspeh“, istakao je 25-godišnji Marinković, a prenosi Tanjug.

Marinković nije hteo posebno da komentariše potez nekadašnjeg saigrača iz juniorskih, a potom i seniorskih dana Miloša Bosančića, koji je ovog leta prešao u Crvenu zvezdu.

„To je njegova stvar. Kada se budemo sreli u derbiju naravno da ću učiniti sve da pobedim, kao i on za svoju ekipu“, zaključio je Marinković, koji zbog papirologije neće biti u konkurenciji za sastav tima protiv Voždovca u prvom kolu šampionata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter