1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Hoće li proći bez incidenata i može li ovaj Partizan da prođe Nefči? (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 08.08.14 u 13:46

Fudbaleri Partizana ponovo će se sastati sa poznatim rivalom na putu do Evrope, pošto će u plej ofu za Ligu Evrope igrati protiv Neflija iz Azerbejdžana. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli su se pre dve sezone sastali sa Nefčijem u grupnoj fazi Lige Evrope kada su odigrali dva nerešena meča – 1:1 u Bakuu i 0:0 u Beogradu, a oba susreta obeležio je bivši golman Crvene zvezde Saša Stamenković, koji se sukobio sa Vladimirom Stojkovićem, Milošom Ninkovićem, kao i sa Aleksandrom Mitrovićem.

I Partizan i Nefči su te sezone ispali iz grupne faze pošto su se ispred njih našli Inter i Rubin iz Kazanja. Ekipe su delili treće i četvrto mesto sa istim učinkom od tri remija i tri poraza.

U toj sezoni na klupi Partizana sedeo je Vladimir Vermezović, a od igrača. koji sada više nisu tu, ekipu su predstavljali – Vladimir Stojković, Miljković, Ivanov, Tomić, Jojić, Smiljanić, Medo Kamara, Lazar Marković, Aleksandar Mitrović i braća Šćepović.

Ipak, za crno-bele sada nastupaju igrači poput – Lukača, Branka Ilića, Vulićevića, Drinčića, Andrije Živkovića, Petra Škuletića, Danka Lazovića… Podsetite se detalja iz tih duela, kao i incidenta sa utakmice u Beogradu, pa glasajte u našoj anketi.

Nefči – Partizan 1:1 (Fravinjo 10 – Mitrović 67)

NEFČI: Stamenković, Gulijev, Mitreski, Sadigov, Flavinjo, Vobaj, Kanales, Bertuči, Imamverdijev (od Abdulajev), Mehdijev, Junuszade.

PARTIZAN: Petrović, Miljković, Volkov, Ivanov, Ostojić, Tomić, Saša Ilić, Jojić, Smiljanić, Lazar Marković (od 46. Mitrović), Stefan Šćepović (od 66. Marko Šćepović).


Partizan – Nefči 0:0 

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Ivanov, Ostojić, Lazevski, Medo, Tomić, Saša Marković (od 64. minuta Jojić), Saša Ilić (kapiten), Lazar Marković, Mitrović (od 74. minuta Stefan Šćepović). 

NEFČI: Stamenković, Gulijev, Mitreski, Bertuči, Šukurov, Sadigov, Flavinjo (od 79. minuta Abdulajev), Vobej (od 88. minuta Mehtijev), Ramos, Imamverdijev (od 58. Seidov), Kanales. 

Ko će osvojiti Ligu šampiona 2015/16?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter