6
Košarka

Zvezda našla zamenu za Nelsona, stiže bivši plejmejker Lejkersa

Objavljeno: 07.08.14 u 11:46

Američki plejmejker i bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa Dariju Moris mogao bi karijeru da nastavi u Srbiji, tačnije u dresu Crvene zvezde.

Darijus-Moris-Lejkers-lakersnation-com

Prema pisanju domaćih medija, Darijus Moris mogao bi da bude zamena za svog sunarodnika i novog člana Panatinaikosa, Demarkusa Nelsona.

Kako saznaju „Naše novine“ crveno-beli su uspeli da dogovore sve detalje sa bivšim plejmejkerom Los Anđeles Lejkersa, Memfisa i Klipersa, pa bi umesto traženih 700.000 dolara, Amerikanc od Zvezde trebalo da dobije platu od 450.000 za sezonu.

Ovaj 23-godišnji košarkaš visok 193 centimetara je u NBA ligi prosečno beležio po 3,7 poena uz 1,5 asistenciju i 1,1 skokova na ukupno 94 meča. U NBA je stigao sa univerziteta Mičigen kao 41. pik s drafta 2011. godine u izboru upravo Lejkersa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. dok obrenovcani ljudi muku muce i strajkuju da opstanu i prezive, ovi daju tamo nekom igracu za koga nismo culi 450000 dolara za godinu dana Pa sa tim parama moze pola Obrenovca da se izgradi.To je razbacivanje izgleda i najlakse se trose tudje /narodne/ nezaradjene pare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter