5
Košarka

Sramno: Partizan u krizi prodavao igrače, a pare odlazile na privatne račune!

Objavljeno: 07.08.14 u 09:42

Kako stoje stvari, u KK Partizan počelo je da škripi na sve strane. A kada šrkipi – tu se i „podmazuje“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema saznanjma dnevnog lista „ALO!“, postoje osnovane sumnje da su u Partizanu novci od transfera igrača završavali na privatnim računima pojedinaca, umesto u klupskoj kasi!

Da stvar bude još i gora, trener crno-belih Duško Vujošević tokom čitave prethodne godine nije propuštao priliku da u javnosti istakne koliko „država favorizuje Crvenu zvezdu“ i kako „se državni novac nesrazmerno rezultatima daje crveno-belima“.

Kako piše „ALO!“, prvi rezultati istrage pokazuju da postoje indicije da je nekoliko transfera igrača Partizana sporno. Poslednji veći transfer koji ima elemente problematičnog jeste prelazak Bogdana Bogdanovića u tabor Fenerbahčea.

Kada je Bogdanović otišao u turski klub, u medijima se pominjala informacija da Partizanu treba da pripadne 1,3 miliona evra.

Bogdan-Bogdanovic-Fenerbahce

Od toga bi 20 odsto otišlo menadžerima, koji su svojevremeno platili 65 odsto obeštećenja Bogdanovića, dok bi preostalih 80 posto Partizan dobio u dve rate.

Prema pisanju lista „ALO!“ postoje indicije i tragovi koji navode na sumnju da je Partizan u pojedinim slučajevima prodaje igrača poslovao preko određenih firmi, a da se sav novac nije slivao u kasu kluba iz Humske – veće na privatne račune pojedinaca.

Sporski direktor crno-belih, Dragan Todorić samo je kratko prebacio odgovornost sa svojih leđa navodeći da „ne zna ništa o svemu tome“ i nakon toga prebacujući lopticu kod svojih saradnika:

„Ne znam ništa o tome. Pozovite Mlađana Šilobada, on je poslovni direktor Partizana. To je pitanje za njega“, rekao je Todorić.

Kada su kolege iz redakcije „ALO!“ pokušale da pozovu Šilobada i potom Predraga Danilovića – sa druge strane „žice“ nije bilo odgovora na poziv.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Nista cudno, svi znaju za ovo. Dule je poceo da se ponasa toliko bahato jer je znao da ima moc i ledja u politici a navijace je koristio za manipulacije. Setite se njegovih pretnji, vredjanja, stipanja sudija, udaranj i guranj istih, ulazaka u svlacionice protivnika, pretnji da ce se opasati dinamitom, pretnjama politickim partijama i drzavnicima, setite se gepekovanja i lupanja tramvaja itd…Pitam se da prosecan stanovnik ove zemlje uradi sve ovo da li bi bio pozvan makar na informativni razgovor?

    0
    0
    Odgovori
    • kako samo smes da drznes da spomenes Njega, Sveca u losem svetlu??? da li znas da su On i Svetinja bitniji od bilo cega u ovoj srbiji, da sve od NJih zavisi, i da ce univerzalni krivac za sve, pa i za ovo biti iskljucivo covic i kkcz!

      0
      0
      Odgovori
  2. Kako vas nije sramota da objavite ovako nesto,sve da se unisti svetinja Srpska,i vas portal i Alo novine breee,kakve novine takve i vesti,LAZNE.

    0
    0
    Odgovori
  3. Redakcija Alo zbog ranijih prozivanja i sturcnog staba (dok je bio Vlada Jovanovic trener) Je izbacena sa konferencije sa stampu i nema vise pravo ulaska na istu, Istragu treba da vode drzavni organi a ne dnevne novine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter