0
Košarka

Nedović se i dalje nada odlasku u Španiju

Objavljeno: 07.08.14 u 09:19

Reprezentativni plejmejker Srbije i igrač Golden Stejt Voriorsa, Nemanja Nedović, uprkos činjenici da je doživeo tešku povredu i dalje se nada da će moći da zaigra u utakmicama tima sa nacionalnim grbom na Mundobasketu.

Nemanja-Nedovic-Pionir

I dok je ekspedicija reprezentacije Srbije otišla putem Francuske kako bi nastavila svoje putešestvije ka konačnoj destinicaiji – Španiji i kako bi se što bolje spremila za Mundobasket, Nemanja Nedović se vratio u Beograd.

Naravno, razlog nije potrebno tražiti duboko ispod površine, budući da je plejmejker Golden Stejt Voriorsa zaradio tešku povredu stopala zbog koje je morao na operaciju.

U četvrtak, u prepodnevnim časovima, Nedović će obaviti snimanje desnog stopala i sačekati konačno mišljenje lekara– da li ide u Španiju ili ne.

Ipak, jasno je Nedoviću da postoje samo teoretske šanse da se sjajni bek nađe na Svetskom prvenstvu. Ipak, on ne gubi nadu, dignutog čela čeka rezultate svestan, kako kaže, da ne može da pobegne iz svoje kože.

„Stopalo me ne boli. Verovatno bi bilo drugačije kada bi opteretio desnu nogu, ali pazim. Kada ležim ne nosim čizmu, ali čim se dignem iz kreveta, moram da je stavim. Ni tada ne osećam bol“, kazao je Nemanja Nedović, prenosi „Sportski žurnal“.

Ovaj momak koji je po „Tviteru“ kačio slike sa nogom u gipsu više ne mora da nosi ovaj neprijatni materijal:

Nemanja-Nedovic-Gips-Fejsbuk

„Nosio sam longetu dok nisam stigao do Beograda. Tada sam je skinuo. Nema otoka. Videćemo šta će biti. Kako je moglo da bude, dobro je ispalo. Ali, ne može ništa konkretno da se kaže dok ne snimim stopalo“, jasan je Nedović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter