0
TimeOut

Marko Jarić: Monstrumi su među nama!

Objavljeno: 07.08.14 u 18:21

Nema Srbina, ni čoveka, koji nije zaprepašćen tragičnom sudbinom Tijane Jurić… Proslavljenog srpskog košarkaša Marka Jarića izuzetno je pogodila vest o tragičnom ishodu slučaja otete devojčice…

Marko Jaric
Marko se nedavno uključio u apel za pronalaženje nestale devojčice. Pratio je sva dešavanja i obradovao se kada je čeo da je otmičar uhapšen.

Jaric

Nažalost ubrzo je stigla vest da su Markove, a i nade svih nas uzaludne.

jaric 2

Jarić je kratko je igrao u juniorskom timu Crvene zvezde i kadetskom timu Radničkog iz Beograda. Prvi tim za koji je igrao u Grčkoj bio je Peristeri iz Atine. U ovom klubu proveo je jednu sezonu, da bi nakon kratkotrajnog povratka u Crvenu zvezdu otišao u italijanski PAF, sa kojim je osvojio prvenstvo Italije 2000. To je ponovio sledeće sezone sa Virtusom. Takođe, te sezone je osvojio ULEB kup. Sa Kinderom je u sezoni 2001/2002 osvojio Kup Italije.

U Ameriku je otišao 2005.Bio je član Memfis Grizlisa, pre toga je igrao za Peristeri, Fortitudo, Kinder, Los Anđeles Kliperse i Minesotu Timbervulfse.

Jarić je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlatne medalje na EP 2001 i Svetskom prvenstvu 2002.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter