0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Marinković se vratio kući!

Objavljeno: 07.08.14 u 16:49

Nenad Marinković se vratio kući. Krilni vezista, a po potrebi i napadač, jutros je odradio trening sa crno-belima i zadužio dres broj 29, koji je nosio u prvom boravku u Partizanu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Povratnik u klub, u kojem je bio od 2004. do 2010, uključujući i period proveden na pozajmicama, potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima. Zvanično predstavljanje Marinkovića biće u petak uu 11.30 na Partizanovom stadionu.

Rođen je 28. septembra 1988. u Knježevcu. Sa bratom Nebojšom prešao je u mlađe kategorije Partizana 2001, da bi tri godine kasnije zaigrao za prvi tim na meču sa Čukaričkim. U tom trenutku, 5. decembra 2004. godine, postao je najmlađi debitant u istoriji crno-belih.

Marinković je klub iz Humske napustio 2010. godine, a prethodno je igrao i na pozajmicama u zrenjaninskom Banatu i grčkom Ofiju. Igrao je još za Smederevo, izraelsku Bnei Jehudu i Hapoel Akru, kao i švajcarski Servet.

Naravno, biće prijavljen u UEFA, kako bi mogao da igra mečeve na međunarodnoj sceni, a u međuvremenu će biti licenciran i za takmičenje u Superligi Srbije. Za sada je nepoznato da li će konkurisati za tim crno-belih na premijeri protiv Voždovca, koji je ovog leta planirao da ga angažuje.

Pre Marinkovića, Partizan je u ovom prelaznom roku doveo defanzivca Branka Ilića i vezistu Ivana Petrovića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter