0
Auto Moto

Lorenco ostaje u Jamahi do 2016.

Objavljeno: 07.08.14 u 18:51

Četvorostruki svetski šampion Horhe Lorenco potpisao je novi ugovor sa Jamahom, produživši saradnju do kraja 2016. godine.

Horhe Lorenco

Lorenco je od debija u kraljevskoj klasi 2009. godine branio boje japanskog tima, sa kojim je osvojio dve titule – 2010. i 2012. godine.

Dogovor između Jamahe i Lorenca, objavljen pred Veliku nagradu Indijanapolisa, znači i da će japanski tim imati nepromenjen tim u naredne dve sezone, pošto je novi ugovor još početkom jula potpisao Valentino Rosi.

“Srećan sam što konačno možemo da objavimo nastavak saradnje. Osećam olakšanje jer sada mogu da se potpuno fokusiram na ostatak sezone, znajući da nastavljamo saradnju i u naredne dve. Bila mi je želja da nastavim saradnju sa Jamahom, čvrsto verujem da možemo da se borimo za treću zajedničku titulu”, istakao je Lorenco, “Ova sezona je puna izazova posle teškog starta, ali ćemo nastaviti da razmišljamo o svakoj trci pojedinačno i do Valensije ćemo davati 100 odsto od sebe. Hvala Jamahi što veruje od mene i svim navijačima širom sveta koji nastavljaju da me podržavaju”.

Lorenco je od početka karijere ostvario 52 pobede i ukupno 115 puta je bio na podijumu. Naredna trka Moto GP šampionata vozi se ovog vikenda za Veliku nagradu Indijanapolisa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter