0
ATP

Đoković: Što pre da zaboravim, sutra je novi dan

Objavljeno: 07.08.14 u 22:54

Novak Đoković nije previše tragično shvatio ubedljiv poraz od Žo-Vilfrida Conge u meču trećeg kola Rodžers kupa i dodao je da zna šta mu je činiti.

14-Novak-Djokovic-afpgt

„Razočaran sam i pokušavam da shvatim šta se desilo. Ovakvi mečevi mogu da vam se poigraju sa psihom, ali nije ovo ni prvi ni poslednji poraz u karijeri. Znam šta bi trebalo da radim odnosno koji je sledeći korak. Sutra je novi dan, moram da zaboravim šta se desilo i da nastavim dalje“ – rekao je neposredno posle meča trenuntno najbolji teniser sveta.

Novak naravno nije propustio da čestita protivniku na pobedi i da istakne njegovu dobru igru, ali je zamerio i sebi rekavši da mu ništa nije polazilo od ruke, ni udarci sa osnovne linije, ni servis, ni ritern…

Takođe Đoković nije želeo da traži izgovore za lošu igru u iscrpljenosti zbog dugog meča sa Monfisom ili nedovoljnoj pripremljenosti zbog drugih obaveza odnosno ženidbe tokom leta našalivši se na kraju da i nije toliko loš kao oženjen čovek „pošto ima jednu pobedu i jedan poraz“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter