0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Savićević: Svi u Zvezdi su spremni, imamo pravi pristup

Objavljeno: 06.08.14 u 15:45

Vezista Crvene zvezde, Vukan Savićević jedva čeka da istrči na travnati tepih Marakane u prvom kolu Jelen Superlige Srbije.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mladi fudbaler sredine terena odradio je uspešno svoje četvrte pripreme sa crveno-belima kao prvotimac. On se u intervjuu za zvanični sajt kluba osvrnuo na prethodnih mesec dana istakavši da je jako zadovoljan učinjenim:

„Ovog leta smo imali novog kondicionog trenera, i mislim da sam se spremio odlično jer je Stajkovac veoma dobar kondicioni trener. I ne samo ja – ekipa je na visokom nivou spremnosti. To smo pokazali čak i u jakim utakmicama koje smo igrali, iako tada nismo bili odmorni. Poslednjih dana, malo smo smanjili tempo kako bismo odmorni i sveži ušli u utakmicu protiv Radničkog“ rekao je Savićević.

Ovaj momak je na samom početku priprema imao i manjih zdravstvenih problema.

„Zadesile su me neke sitnije povrede, ali uglavnom su bile posledica umora. Sada nemam problema, potpuno sam spreman“, kazao je Savićević.

U subotu, 09. avgusta, očekuje se dobra poseta na našem najvećem stadionu.

„Znači nam prednost domaćeg terena, ali mislim da smo svakako spremni za utakmicu. Imamo pravi pristup, dobru atmosferu, radimo analize protivnika, i verujem da će nam se sve to isplatiti i da ćemo uspešno započeti novu sezonu“,  podvukao je Savićević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter