3
Ostali sportovi

Partizanovac pojačava Zvezdu

Objavljeno: 06.08.14 u 19:56

Predsednik Crvene zvezde Viktor Jelenić potvrdio je da je blizu prelaska u Zvezdu 20-godišnji Dimitrije Obradović, doskorašnji igrač Partizana.

Dimitrije Obradovic

Juče je potvrđeno da će Denis Šefik i naredne sezone braniti gol crveno-belih, kao i da će u klubu ostati braća Rašović, Strahinja i Viktor i Sava Ranđelović. 

– Za ostalo ima vremena, prelazni rok još traje – rekao je Jelenić za MZC.

Za sada je u Zvezdu došao samo 17-godišnji Radomir Drašović, koji se trenutno nalazi u Istanbulu, sa juniorskom reprezentacijom Srbije. Podsetimo, osvajača duple krune napustilo je osam prvotimaca.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. nema vremena prelazni je rok gotov odavno a ti se predsedniku pravis lud nemas ni koga da dovedes jer ne postujes ni kolega ni igrace ni strucnjake ni sebe ne postujes

    0
    0
    Odgovori
    • dobro dosao decace,a ti jelenicu dobro razmisli koga dovodis zasto dovodis da li se trener sa tvojim odlukama slaze i sta zamisljas ko si da upravljas tudjim zivotima sve ce se jednoga dana znati i pitaces se zasto si stvorio drim tim i zasto si ga sam rasturioprobudi se covece sa kojim pravom si rasturio zvezdu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter