1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Ko će biti novi plejmejker Crvene zvezde?

Objavljeno: 06.08.14 u 10:32

Posle dolazaka Nikole Kalinića i Nemanje Dangubića, juče je u Zvezdu stigao i centar Majk Cirbes. Ipak, preostalo je da crveno-beli dovedu još jedno, možda i najveće pojačanje na poziciji plejmejkera.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odlaskom Demarkusa Nelsona, ostala je upražnjena pozicija plejmejkera, sa Malog Kalemegdana poručili su da neće žuriti, a u opticaju je nekoliko američkih igrača.

Pored toga, trener Dejan Radonjić priključiće prvom timu trojicu mladih igrača – Marka Gudurića (krilo, 19 godina), Nikolu Čvorovića (krilo, 20 godina) i Đorđa Kaplanovića (centar, 19 godina).  

Kako su klub do sada napustili Raško Katić, Oleksandar Lipovij, Ivan Radenović, DeMarkus Nelson, Marko Simonović i Tadija Dragićević, jasno je da će crveno-beli imati mlađi, ali i znatno jeftiniji tim. 

Tu su Nikola Rebić, Čarls Dženkins, Branko Lazić, Jaka Blažič, Luka Mitrović, Marko Tejić, Boban Marjanović, a postavlja se pitanje, ko će sa pozicije plejmejkera razigravati ekipu Dejana Radonjića u narednoj sezoni Evrolige?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter