2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Karadžić odgovorio Terziću: Zna se kakve su posledice za one koji ne reševaju probleme

Objavljeno: 06.08.14 u 23:06

Nova polemika na relaciji Fudbalski savez Srbije – Fudbalski klub Crvena zvezda povela se nakon jučerašnje izjave vršioca dužnosti generalnog sekretara kluba iz Ljutice Bogdana da šampion države neće moći da ispuni uslov koji je postavio FSS ni u roku od 30 dana, ali ni kasnije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tom prilikom Zvezdin funkcioner je pozvao i druge klubove da ne ispunajvaju obaveze što je naišlo na oštru osudu prvog čoveka srpskog fudbala.

„Mogu da shvatim upravu Crvene zvezde da ima teško nasleđe, ali ne mogu da prihvatim svojevrsni poziv drugim klubovima da ne ispunjavaju svoje obaveze, a pogotovo da se iznose podaci o dugovanjima u javnost. UEFA svakodnevno na stolu ima pres-kliping i ukoliko se ovakvi napisi budu ponavljali, može se dogoditi da Savezu oduzmu licenciranje. A onda će nivo tolerancije biti – nula. Umesto da Zvezda rešava tih 1,5 miliona evra duga i registruje igrače, oni pozivaju na opstrukciju. Moraju da počnu s rešavanjem dugova, najlakše je reći „ne možemo““ – rekao je u izjavi za Novosti Tomislav Karadžić.

Predsednik FSS je ponovio da se zna koje su sankcije ukoliko obaveze ne budu ispunjene.

„Uveren sam da će do sredine septembra svi ispuniti zahteve osim Zvezde. A onda ćemo svi mi zajedno morati da rešimo njihov problem. I Vlada Srbije i Ministrastvo sporta i FSS. Ako neko neće da rešava problem, onda se, nažalost, posledice znaju. Ipak, uveren sam da će rukovodstvo Zvezde u ovih 30 dana sanirati značajni deo dugovanja“ – kazao je Karadžić koji je na ovaj način uvijeno zapretio crveno-belima izbacivanjem iz Jelen Superlige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Ma izbacite Zvezdu iz lige nek vam stane srce na mesto… Neka formalno bankrotira ovaj klub a da se stadion i sva ovlascenja predaju novoformiranom klubu koji ce se zavti samo Zvezda i koji ce poceti od nule, odnosno fuzionisti sa nekim klubom iz Prve lige Srbije i nece imati tolike dugove a potrazioci nek se slikaju!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko tebe Karadžiću podržava taj radi direktno protiv interesa srpskog fudbala..Mislim da si najveći krivac što je stanje u klubovima onakvo kakvo je što naši klubovi nemogu obezbijediti učešće u Ligi šampiona i Ligi Evrope ..Šuruješ sa Platinijem spletkariš sa Uefom na štetu srpskog fudbala…Tebe izgleda samo infrakt i šlog mogu otjerati iz našeg fudbala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter