0
AdmiralBet ABA Liga

Kapiten Milosavljević: Pare nisu najvažnije

Objavljeno: 06.08.14 u 12:57

Kapiten KK Partizan Dragan Milosavljević izjavio je da njemu u ovom trenutku prioritet nije da na kraju sezone prebrojava novčanice već da crno-bele vrati u Evroligu.

dragan-milosavljevic

On je u izjavi za „Sportski žurnal“ kazao da mu je izuzetno stalo do crno-belog kluba i, kako je objasnio: „cele naše priče“. Milosavljević je kazao da su u Humskoj svi posvećeni samo jednom cilju – povratku u Evroligu.

„“Svesni smo da postoji mnogo finansijskih poteškoća. Svi smo mladi, u ovom trenutku nisu najvažnije pare. U ovom trenutku“, rekao je Milosavljević.

Kapiten crno-belog tima je objasnio da je u sledećoj sezoni „nemoguće očekivati čuda“, ali, veruje da upravo zbog tog rasterećenog stava Partizan može da napravi pozitivan rezultat.

On je objasnio da su u klubu svi mladi, željni dokazivanja, napretka, te da „Partizan vide kao odskočnu dasku“. On se potom osvrnuo na skorašnje odlaske Bogdana Bogdanovića, Lea Vestermena, Žofrija Lovernja i Davisa Bertansa

„Morali su da odu, dobili su sjajne ponude a i Partizanu su bile potrebne pare. Lepo je i to što je klub samo u prošloj sezoni „izbacio“ igrača koji je 27. pik na draftu i otišao u jedan od najjačih evropskih klubova“, smatra Milosavljević.

On je dodao da je pokazatelj uspeha crno-belih i to što je „Lovernj potpisao sjajan ugovor“ iako je postojala varijanta da ode u NBA. Slično je bilo i sa Bertansom.

„I to je dokaz uspeha, ne samo titule. Svi koji igraju u Partizanu nalaze odlične angažmane. Eto kako se ovde radi“, podvukao je Milosavljević za „Sportski žurnal“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter