1
Košarka

FOTO:STARSPORT

Todorić: Ambicije su obično vezane za budžet, a Partizan je navikao javnost na čuda

Objavljeno: 05.08.14 u 11:15

Sportski direktor KK Partizan, Dragan Todorić, izjavio je da bi ambicije crno-belih trebale da budu direktno proporcijalne budžetu kluba.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkašku sekciju crno-belih potresa finasijska kriza, a dodatno stvari otežava činjenica da „Parni valjak“ naredne sezone neće igrati Evroligu.

Upravo ti fakti, kako ističe Dragan Todorić, otežavaju poslove upravi crno-belih kada je reč o angažmanu novih igrača:

„U ovom periodu, mogu da kažem tradicionalno, nikada nismo imali formiran tim, pa ne vidim zašto bi to sada bilo čudno, podložno nekim „tretmanima i analizi“. Možda je ovoga puta samo nešto komplikovanije pošto posle 14 godina ne učestvujemo u evroligaškom ciklusu“, rekao je Todorić, prenosi „Sport“.

On je dodao da su crno-beli navikli javnost da sa malim budžetom pravi čuda i konstatno beleži dobre rezultate:

„Ambicije bi trebalo da su uzročno-posledično vezane za budžet. Druga je stvar što je Partizan navikao javnost da pravi dobre, ma odlične rezultate sa veoma malo para. To je do sada prolazilo, ali, videćemo da li i u bližoj budućnosti može da pije vodu. Nikada nismo krili da imamo finansijskih problema, kao, uostalom, i većina klubova u regionu. U takvoj situaciji se i pitanje pojačanja rešava oprezno i lagano“, kazao je Todorić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. DOSTA JE BILO TEBI I DANILOVICU PUSTITE NEKOG DRUGOG KO MOZE OBEZBEDITI SREDSTVA I DOBRE SPONZORE KOJI CE DATI PARE A NE SAMO DA NOSE REKLAMU NA SVETOM DRESU

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter