0
Evropske lige

Sin fudbalera Barselone jedva preživeo (FOTO)

Objavljeno: 05.08.14 u 09:47

Fudbaler Barselone Aleks Song vratio se u trening kamp nakon što je pretrpeo pravu porodičnu dramu.

song

Naime, Kamerunac se prethodnih nedelja nalazio u bolnici pored svog deteta koje se nalazilo na ivici života. Srećom po porodicu Song, čitava situacija se ipak srećno završila i on se vratio u Kataloniju.

Aleks Song je elaborirao zbog čega je bio odsutan sa priprema Barselone ističući da se njegovo dete nalazilo u ekstremno nezavidnoj zdravstvenoj situaciji.

Song je od Barselone dobio odsustvo, ali je ipak odlučio da otvori dušu i javno kaže ono što mu se događalo prethodnih nedelja.

„To je onaj momenat u kojem shvataš da većina ljudi na planeti uzima život zdravo za gotovo. To je onaj trenutak u kojem shvataš da čitav tvoj život može da se promeni u jednoj sekundi“, opisao je Song sve ono što je proživeo provodeći vreme u bolnici pored svog deteta.

Song je potom dodao da je, kada je ostao bez vere u pomoć ljudi, odlučio da se obrati Svevišnjem:

„Onda uhvatiš sebe kako si počeo da se moliš, da preklinješ Boga da premesti bolest u vas umesto u vaše dete. I to je trenutak kada shvatiš da se obraćaš Bogu jedino u trenutku u kojem je situacija katastrofalna“, emotivno je pisao Song na svom profilu na „Instagramu“.

„Moja beba je prošla kroz pravi pakao poslednjih dana i zahvalan sam jer je on sad van životne opasnosti. Zahvalan sam Bogu jer dopustio mom sinu da i dalje bude ovde sa nama“, decidan je Song.

U svom emotivnom obraćanju javnosti Song je napisao i da se zahvaljuje doktorima na požrtvovanom lečenju.

„Znam da sam im bio dosadan, da sam ih progonio tokom dana i noći, i ne mogu da vam se dovoljno zahvalim za sve to što ste mi odgovorili na milione pitanja. Dobrodošao nazad moj mali, jaki čoveče. Moja ljubav prema tebi je veća od neba“, napisao je Song.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter