0
Fudbal

Real predstavio Navasa, navijači traže odlazak Ikera Kasiljasa!

Objavljeno: 05.08.14 u 14:48

Novi golman Real Madrida Kejlor Navas danas je i zvanično predstavljen kao novi član “kraljevskog“ kluba, a zanimljivo tom prilikom navijači su uzvikivali da žele odlazak Ikera Kasiljasa, a ne Dijega Lopeza.

Navas Real promo
FOTO: realmadrid.com

Kostarikanac je iz Levantea u Real stigao za sumu od 10 miliona evra, a pred sobom će imati težak zadatak da se za mesto među stativama bori sa Ikerom Kasiljasom i Dijegom Lopezom koji je doduše na pragu odlaska.

“Danas je najvažniji dan u mojoj karijeri. Ovo je ostvarenje sna, želeo sam da postanem deo ovakvog kluba. Daću sve od sebe na svakom treningu i na svakoj utakmici kada mi se ukaže prilika. Zahvalan sam bogu što mi je ukazao šansu da dođem u Real Madrid. Ponosan sam što sam prvi fudbaler iz svoje zemlje koji će braniti boje najvećeg kluba na svetu. Real ima sjajne golmane, čast mi je što ću imati priliku da učim od njih“, rekao je Navas koji će na leđima nositi dres sa brojem 13.

Zanimljiv trenutak tokom prezentacije Navasa pred 10.000 navijača, dogodio se kada je predsednik Florentino Perez poželeo dobrodošlicu novog golmana, tom prilikom navijači su uzvikivali “Kejlor i Dijego, Kejlor i Dijego“ i “Napolje Iker“, čime su stavili do znanja da žele odlazak kapitena Kasiljasa.

Navas je treće pojačanje Real Madrida ovog leta posle Tonija Krosa i Hamesa Rodrigeza.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter