1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Bugare čeka 11 ratnika na terenu i 30.000 na tribinama!

Objavljeno: 05.08.14 u 12:43

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je na današnjoj konferenciji za medije da će njegova ekipa igrati ratnički protiv Ludogoreca u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i istakao da od ishod tog duela ne zavisi opstanak kluba. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Prvi duel u Bugarskoj završen je bez pobednika (0:0) i crno-bele svaki trijumf vodi u narednu fazu.

U sportu ne pobeđuje uvek onaj koji je potrošio više novca, presudni mogi da budu motivacija i žzelja da se dođe do cilja. Sada Ludogorec dolazi u našu kuću i neka oni razmišljaju kako će se izboriti sa 11 „ratnika“ na terenu i još 30.000 na tribinama“, izjavio je Nikolić, a prenosi Tanjug.  

On se takođe osvrnuo na pritisak javnosti koji se stvara pošto je Partizan jedini klub koji je ostao na evro sceni.

“Nije normalno da se pravi situacija da je ovaj meč presudan i to je neka vrsta nesportskog pritiska. Ovo nije „biti ili ne biti“ za Partizan, jer će on igrati važne mečeve i posle toga. Međutim, ako sutra napravim iskorak to će biti pravi potez“, naveo je Nikolić.

Šef stručnog štaba crno-belih potvrdio je da su Danko Lazović i Andrija Živković spremni za meč sa bugarskim šampionom.

“Imamo igrače koji su igrali i veće utakmice od ove. Moramo da budemo hrabri, da verujemo u sebe i jednostavno da igramo fudbal. Znam da možemo bolje nego ju Razgradu, iako su i tamo momci bili disciplinovani. Ovakav meč može da odluči jedna lopta ili nekoliko centimetara, a sreću moramo da zaslužimo“, poručio je Nikolić.

Meč Partizan – Ludogorec na programu je u sredu u 20:45.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter