2
Domaći fudbal

FOTO: STARSSPORT

Ne odlaze samo igrači iz Zvezde za džabe: crveno-beli rešeni da oteraju svog napadača

Objavljeno: 05.08.14 u 10:47

To što se FK Crvena zvezda nalazi u najtežoj finasijskoj situaciji od svog osnivanja, ne znači da se čelnici ovog kluba ne drže narodne poslovice: „da nisu dovoljno bogati da kupuju jeftine stvari“.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

Prevedeno na fudbalski jezik: Crvena zvezdan nije u dovoljnoj novčanoj krizi da sebi ne može da priušti da najuri igrača koji je svojim zalaganjem pokazao da nije dostojan crveno-belog dresa.

Kako piše list „Sport“, trener Nenad Lalatović je pokušao da „probudi“ nigerijskog napadača Onjila, ali on ponovo nije ispunio minimum uslova neophodnih za dres Zvezde, pa tim sa Marakane želi sporazumni raskid ugovora

Prema navodima ovog lista, šef Zvezdine struke, tokom priprema je činio čuda kako bi razdrmao Onjila, kako bi Nigerijac ipak ostao na spisku fudbalera na koje se računa za narednu sezonu.

Međutim, Lalatović u tome nije uspeo, pa je jedino preostalo rešenje da Onjilo napusti klub. Čelnici tima iz Ljutice Bogdana spremni su da isplate deo duga prema nekadašnjem fudbaleru Javora koji je pre godinu dana stigao na Marakanu samo da ga ne gledaju na treninzima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Onjilo je Džajićevo maslo, skupo nas je koštao. Još jednom se pokazalo da je Džajića pregazilo vreme kao i kod Omege.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter