0
Domaći fudbal

Mladi srpski golman definitivno novi član Junajteda

Objavljeno: 05.08.14 u 20:39

Kao što su pre samo nekoliko dana iz Vojvodine i najavili 17-godišnji golman novosadskog kluba Vanja Milinković-Savić novi je član Mančester Junajteda koji je u omladinskom reprezentativcu Srbije vidi golmana za budućnost.

vanja-milinkovic-savic-mufc

„Dva kluba su konačan dogovor postigla u ponedeljak uveče i ovom prilikom obaveštavamo javnost da je vanja Milinković-Savić novi igrač Mančester Junajteda. narednu sezonu će provesti na pozajmici u Vojvodini gde će biti pod stalnom prismotrom engleskog velikana. Ovom prilikom želim da se zahvalim i svima koji su učestvovali u realizaciji transfera. Želim da kažem i da je Junajted imao veoma korektan odnos prema nama“ – rekao je predsednik vojvodine Zoran Šćepanović.

Vanja Milinković-Savić ima tek 17 godina i već je član omladinske selekcije Srbije, iako ima pravo da brani i za kadete. Visok je 202 santimetra i pred njim je ukoliko nastavi da se pravilno razvia blistava budućnost o čemu govori i novac koji je Mančester uložio u njega odnosno platio je Vojvodini 1,75 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter