0
Tenis

Đoković: Bračni život me inspiriše!

Objavljeno: 05.08.14 u 19:49

Prvi teniser sveta Novak Đoković uživa u braku i smatra da to može samo pozitivno da utiče na njegovu karijeru.

Novak Đoković

“Ne budim se sa mišlju da imam obavezu da treniram, naprotiv, iščekujem da izađem na teren i da radim. To je moj život od četvrte-pete godine, tako da venčanje i moj privatni život može samo da posluži kao dodatna motivacija i inspiracija kako bih igrao još bolje“, objasnio je Đoković.

Poslednjih mesec i po dana će dugo pamtiti.

“Iza mene je sjajnih mesec i po dana, pokušao sam da uživam u svakom trenutku tog iskustva – prvo na Vimbldonu, a onda i na venčanju. Radostan sam, pun pozitivne energije i nadam se da ću to moći da prenesem na teniski teren u turnirima koji slede“.

Trijumfom na Vimbldonu Novak je osvojio svoj sedmi Gren slem trofej.

“Svaka sezona donosi drugačije izazove, trenutno sam u fazi karijere kada igram najbolje. Na vrhuncu sam svojih sposobnosti i želim to da iskoristim. Naravno, ne mogu da predvidim hoću li osvojiti još neku Gren slem titulu. Trudim se da razmišljam samo o sledećem danu i da budem zahvalan na svemu što imam“, rekao je 27-godišnji Novak i dodao:

“Profesionalac sam mnogo godina i znam kako da se vratim u rutinu. Za mene je tenis zadovoljstvo, ne samo posao“.

Đoković je tri puta do sada osvajao Rodžers kup – 2007, 2011. i 2012. godine. Turnir počinje u sredu, u dnevnom programu, a protivnik će mu biti bolji iz duela Monfis – Štepanek.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter