0
Domaći fudbal

Antić: Marakana je moja ljubav na prvi pogled! (FOTO)

Objavljeno: 05.08.14 u 18:08

Član omladinske reprezentacije Srbije, koja je prošle godine u Litvaniji postala šampion Evrope, i dosadašnji čalan Rada Nikola Antić potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, kao što je i najvljeno.

Antic CYV

Talentovani fudbaler će se za mesto u ekipi boriti sa iskusnim Nikolom Mijailovićem.

„Marakana je moja ljubav na prvi pogled. Samo jednom sam igrao na ovom stadionu, pre dve godine, a želeo bih da igram barem 100 puta, da pišem nove stranice Zvezdine istorije, kao što su pre mene pisali Robi, Pančev, Piksi“, preneo je Antićevu izjavu zvanični sajt crveno-belih.

Iskusne kolege pored leve aut linije imaće vremena i za predah.

„Veoma cenim Mijailovića i radujem se što ću od njega, ali i od Darka Lazovića, imati priliku da učim i napredujem. Hvala svima koji su mi omogućili dolazak u ovaj klub. Došao sam u Zvezdu da pobeđujem i da osvajam trofeje“, poručio je Antić, deveto pojačanje srpskog šampiona u ovom prelaznom roku.

Izabranici Nenada Lalatovića sezonu otpočinju u subotu 9. avgusta protiv Radničkog iz Niša na beogradskoj Marakani od 19.30.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter