0
Košarka

Vesterman: Biću šampion i sa Limožom, ne razmišljam još o Barsi

Objavljeno: 04.08.14 u 16:39

Doskorašnji plejmejker Partizana Leo Vesterman, koji će naredne sezone igrati u Limožu, nedavno se oglasio upitavši može li i on da dobije srpski pasoš poput Nelsona. Miljenik Grobara, koji je poput Žoa imao dirljiv oproštaj pismom, već je počeo pripreme za novi klub, i to individualno.

Leo Vesterman

„Moja je želja bila da dođem pre ostalih saigrača i uđem u formu, jer vučem sa sobom tešku povredu. Ovako, kad sam sam imam priliku da radim bez ometanja. Radim po programu koji uključuje trčanje, jačanje mišića, plivanje i malo košarke. Što je beneficija za mene, jer ću moći da se vratim u ritam“, rekao je Vesterman za francuski lepopulaire.fr.

Francuz se još oporavlja od povrede prednjih ukrštenih ligamenata, a govorio je i o očekivanjima za narednu sezonu koju će odigrati u domovini.

„Moja očekivanja i ciljevi u narednoj sezoni su da osvojimo šampionski pehar i izborimo Evroligu i naredne sezone. Što je retkost kada su francuski klubovi u pitanju. Kada sam video ko sve igra u našem timu, rekao sam da možemo da doguramo do TOP 16 faze. Možemo da dobijemo svakog kod kuće i napravimo nešto zaista veliko“.

Mladi šuter je, inače, zvanično igrač Barselone, na pozajmici u francuskom klubu. Mediji u Španiji čak spekulišu da bi bivši igrač Partizana mogao da zaigra u Kataloniji već naredne sezone.

„Ne razmišljam uopšte o sledećoj sezoni. Sada sam ovde i daću 100 odsto sebe za Limož, kao što sam davao i za druge klubove. Nadam se da ćemo zajedno proživeti jednu sjajnu sezonu“, zaključio je Vesterman.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter