1
Košarka

Roko Leni Ukić: Navijači Zvezde su me gađali strelicama za pikado

Objavljeno: 04.08.14 u 11:40

Hrvatski bek, iskusni Roko Leni Ukić, tokom svoje karijere obišao je mnoge klubove i u Evropi, ali i u SAD. Međtuim, kako sam kaže, zauvek će pamtiti navijače Crvene zvezde koji su ga gađali strelicom za pikado.

Ukić

Ukić, koji je igrao za Split, Taukeramiku, Barselonu, Lotomatiku, Tornoto, Milvoki, Fenerbahče i Panatinaikos, iza sebe ima mnogo iskustva i zna gde se i koliko vatreno bodri voljeni klub.

„Rekao bih da su navijači Panatinaikosa, bez obzira na to što sam tamo igrao, „najluđi“. Na svakoj utakmici s Olimpijakosom glava ti je u torbi, laseri, dimne bombe, nikada ne znaš šta će iduće doleteti na parket“, rekao je Ukić za „Jutarnji list“.

Iako je za tifoze PAO kazao da su najluđi, Ukuć je svoje najluđe iskustvo sa košarkaških parketa doživeo u – Beogradu:

„Vrhunsku atmosferu imaju Zvezda i Partizan, pa Galatasaraj, dok su navijači Fenerbahčea malo slabiji. Ne mogu da zaboravim navijače Zadra, posebno kada se igralo u Jazinama, gde je uvek bila posebna atmosfera. Lično nisam imao neugodnosti u Grčkoj, jer nisam tip igrača koji mnogo priča sa publikom, ne provocira, ne poziva na neko navijačko ludilo. Protiv Zvezde u “Pioniru” sam jednom, dok sam još igrao za Split, doživeo da je pored mene, dok sam izvodio slobodna bacanja, doletela strelica za pikado – podvukao je Ukić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter