0
Domaći fudbal

Đorđe Rakić: Poznata mi je tradicija ali očekujem pobedu u prvom kolu!

Objavljeno: 04.08.14 u 18:22

Iskusni napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić optimist je pred subotnje otvaranje nove sezone utakmicom protiv Radničkog iz Niša, na domaćem terenu.Rakić je istakao da je ekipa još u formiranju i da se igrači još privikavaju na novi stručni štab, ali da je zadovoljan urađenim na pripremama.

Đorđe Rakić

„Zadovoljan sam načinom na koji smo igrali tokom pripremnih utakmica. Ekipa se formira, tu je nov trener, novi stručni štab, dosta novih igrača. Atmosfera je dobra, ali biće nam potrebno vremena da se naviknemo“, rekao je Rakić.

Rakić se u subotu, na utakmici protiv BSK upisao u strelce.

Najbitnije mi je da sam zdrav i da sam pripreme prošao nepovređen. Davao sam sve od sebe, prolazio sam kroz krizne trenutke kada je kondicija u pitanju, ali sada sam zadovoljan svojom spremom. Očekujem i nadam se da će naredna sezona, kako na timskom, tako i na ličnom nivou, da bude veoma uspešna“, priželjkuje napadač aktuelnog šampiona.

Posle duže vremena, Crvena zvezda će sezonu otpočeti utakmicom na svom stadionu.

„Poznajem solidno ekipu Radničkog, delom i od prošle sezone. Tokom narednih dana će nas stručni štab dodatno upoznati sa kvalitetima protivnika. Znam da su čvrsta ekipa sa dobrim pojedincima, i biće nam težak protivnik na otvaranju prvenstva. Neće biti lako, i iako mi je poznato da, sada već tradicionalno, Crvena zvezda teško pobeđuje u prvom kolu, očekujem pobedu. Prošle sezone smo bili veoma ubedljivi na našem terenu, pred našim navijačima, i ne vidim razlog zašto tako ne bi bilo i u subotu, odnosno naredne sezone“, zaključio je Rakić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter